dinsdag 31 december 2013

Gelukkig Nieuwjaar !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hallo Lieve Bloggertjes!

Het is alweer heel lang geleden dat ik nog eens iets heb gemaakt of gepost maar ik wil jullie en jullie gezin/familie bij deze toch allemaal een heel fijn eindejaar en een gelukkig en gezond 2014 toewensen!!!

Dat jullie allemaal heel veel inspiratie mogen krijgen en veel fijne freubelmomenten mogen beleven!

Hopelijk ga ik hier zelf ook terug wat meer tijd voor hebben maar met een kleuter en een baby in huis, en daarbij dan ook nog terug gaan werken en een huishouden runnen is dit niet zo simpel maar het is toch een van mijn voornemens voor 2014!

Ik wens jullie alles toe wat jullie zelf wensen en hoop veel nieuwe inspirerende berichtjes/posts te mogen lezen van jullie in het nieuwe jaar!
Ik beloof dat ik mijn uiterste best zal doen elk van jullie terug wat meer te volgen in de mate van het mogelijke! :)

En dan nog even een 'PS' aan degene die mij een kerstkaartje hebben gestuurd: "hééééééééél erg bedankt!!!!" en sorry dat ik geen heb teruggestuurd maar het was hier dus heel druk, onze kleine meid is dan ook nog eens goed ziek geweest dus het is er even aan ingeschoten maar niettemin vind ik het erg lief van jullie en beloof ik dit volgend jaar dubbel en dik goed te maken!!!!

Fijn feesten allemaal en ik zie/lees jullie graag allemaal terug in 2014!

Veel Liefs
Naomi & Familie

3 opmerkingen:

 1. Hoi Naomi, maak je niet te druk meis, een jong gezinnetje kost nu eenmaal veel tijd. Lief dat je toch een nieuwjaarswens plaatst. Jullie ook een fijn, gezond en gelukkig 2014..Complimentjes voor je knappe kindjes...lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens jou en je gezin alle goeds voor 2014!
  Groetjes, Ellen

  PS Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi hoi Naomi,
  heel veel goede wensen en een heel erg fijn 2014, geniet van alles!
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...