vrijdag 12 juli 2013

39 Weken - en we wachten (geduldig) af :)

Hallo Allemaal,

Hier zijn we nog een keertje :)
Voorlopig lopen we nog steeds rond (het is eerder waggelen nu maar toch :) )
Het kan nu elk moment zover zijn of het kan ook nog een week of langer duren dus het is nu echt wel heel spannend aan het worden.
Buiten het dorp durf ik niet meer alleen weg gaan en zelfs dan is het ook nog snel-snel een boodschap want je weet maar nooit :)

Gisteren nog eens op controle geweest bij de gynaecoloog en de baby doet het prima!
Mijn bloeddruk is wat te hoog dus die moet nu goed opgevolgd worden maar voorlopig is het nog ok om nog eventjes rond te lopen.
Ondertussen heb ik ook wel al een ruime 2cm (tegenover een kleine cm 2 weken geleden :) ) dat zijn er alvast 2 die we niet meer moeten doen tijdens de effectieve arbeid :)

Voorlopig gewichtje van ons baby'tje is geschat op: +/- 3kg200, lengte kunnen ze niet zeggen maar het zal geen groot kindje zijn aan de lengte van armpjes en beentjes te zien (maar ik en mijn man zijn ook maar kleintjes dusja hihi)
is ook niet zo erg blijft hij/zij lang klein haha en hebben we lang geniet van de kleine kleertjes.

Er is dus nog altijd tijd om nog mee te doen aan de 'baby give-away' hihi tot zolang ik niet bevallen ben (al hoop ik stiekem een beetje dat dat niet meer te lang zal gaan duren want we worden zelf nu ook erg benieuwd naar ons kindje :) )

Maandag nog eens terug op controle, ben benieuwd!

Om het af te maken nog even een foto (volledig deze keer hihi :) )

 
Zo dames dat was het alweer voor nu :)
Wie weet is de volgende post een baby-post ;) we zullen zien!
 
Tot snel maar weer!
Veel Liefs
Naomi

12 opmerkingen:

 1. Spannend,spannend,spannend,ik vind wel dat je heel mooi zwanger bent,echt zo'n bolletje aan de voorkant,ik was meer rondom zwanger zeg maar ;p...succes hoor,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. spannend zeg. Hoop dat je niet te lang meer moet wachten en je een fijne bevalling tegemoet gaat.
  Veel succes en geniet van al het moois wat er komen gaat

  groetjes,Marika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het nog steeds zo goed gaat. Spannend wordt het nu wel.
  Succes en sterkte, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Naomi,
  goed zeg! Hoe langer tot 40 weken hoe beter.
  Ik heb toch maar even bijgesteld bij de give-away...de 8e is namelijk al voorbij en zo zie je maar dat baby's gewoon hun eigen plan trekken.
  Sterkte met de laatste waggelende lootjes!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOOOOH Naomi nu is het toch echt wel een heeeeeeeeeel dikke buik en dan sta je er ook nog zo mooi bij op hoge hakjes!! Ik wens je toe dat de kleine heel snel komt want het wordt volgende week weer zo warm dus dan heb je het vast dubbel zwaar! Inmiddels ben je al over het gewicht dat ik had gedacht heen en of het morgen echt zo ver zal zijn??? We wachten vol spanning met je af!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zolang ik niet bevallen ben kan je nog altijd eens veranderen he Irene (1X ;) )dus als het morgen niet zover is kan je het nog aanpassen als je wilt hihi en wat het gewicht betreft degene die er dichtste bij zit wint. Sowieso kijk ik eerst naar juiste geslacht en dan het dichtst bij datum en gewicht dus het kan nog he ;)
   Bedankt voor het mee aftellen ik ben zo benieuwd wanneer het zal gebeuren (bij Aaron was ik al bevallen dus het is zeker extra spannend! :)) X Liefs Naomi

   Verwijderen
 6. Nou Naomi dat ziet er allemaal goed uit zeg, ben blij voor je dat het zo goed gaat.
  De laatste loodjes en dan is het klaar en kun je je kindje in de armen nemen.
  Zorg goed voor jezelf en geniet er lekker van.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het goed gaat. Sterkte met de laatste loodjes en ik hou nog steeds vast aan 17 juli.(die dag ben ik ook jarig) Ik denk dat ik het gewicht veel te zwaar heb ingeschat. nou ja we merken het wel. groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je ziet er goed uit Naomi! Fijn te horen dat het allemaal goed gaat, geloof goed dat jullie nu zo langzamerhand best ongeduldig gaan worden en heel graag jullie kleintje willen zien (en Aaron zal ook wel nieuwsgierig zijn?). Het ga je goed meisje, sterkte! Lieve groetjes, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik wens je alvast een heel vlotte bevalling toe ! geniet maar lekker van je ronde buik en het 'gevoetbal', want dat is een gevoel dat je wel missen zal !
  succes
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi Naomi, wat een mooie buik met inhoud heb je!
  Heel veel sterkte met je bevalling!
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hai Naomi, op je moeders blog heb ik gelzen dat je inmiddels bevallen bent! Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige dochter! Geniet van elkaar en voor de toekomst heel veel liefde, geluk en gezondheid gewenst! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...